Clopoțelul a sunat la Liceul cu Program Sportiv Arad

Clopoțelul vestește începerea unui nou an școlar. Așa a vestit luni dimineața și la Liceul cu Program Sportiv Arad, atât pentru ciclul primar cât și pentru cel gimnazial, respectiv liceal.

Glasurile copiilor umplu inimile dascălilor de bucurie. Un moment încărcat de emoția revederii. Ei nu știu cum tresare inima dascălilor la întâlnirea cu generațiile de elevi pe care îi conduc pe drumul cunoașterii și al devenirii.

A fi dascăl este un lucru mare, iar la Liceul cu Program Sportiv din Arad, sunt multe cadre didactice, care sunt dascăli, în adevăratul sens al cuvântului. Am fost și noi prezenți la acest liceu, la festivitatea de deschidere a noului an școlar și am rămas profund impresionați de emoțiile simțite alături de dascălii care-și revedeau elevii, cât și de cei care își întâlneau pentru prima dată noii elevi.

Am stat de vorbă cu unul dintre cadrele didactice, un adevărat dascăl, am auzit și în trecut de implicarea dumneaei în tot felul de acțiuni caritabile și ne-am bucurat de ceea ce ne-a spus.

”Într-un cadru festiv, dascălii instituției noastre, conduși de domnul director Mandache Gheorghe și director adjunct d-na Kuschausen Cristina, au împărtășit cu elevii noștri bucuria unui nou început. Acestui nou început i s-a alăturat din partea ISJ Arad și d-na inspector Moler Camelia, care a urat tuturor mult succes în anul școlar 2019-2020. Boboceii școlii noastre au avut o primire festivă, parcurgând plini de emoție împreună cu doamna prof. înv.primar Cucu Nadia Mihaela un tunel de flori, special amenajat pentru ei. Așa cum spunea Sfântul Ioan Gură de Aur, “nu există artă mai frumoasă decât arta educației. Pictorul și sculptorul fac doar figuri lipsite de viață, dar educatorul creează un chip viu. Uitându-se la el se bucură și oamenii, se bucură și Dumnezeu.” Așadar, să ne bucurăm de un nou început, alături de dragii noștri elevi, cărora le urăm succes, un an școlar plin de satisfacții” a declarat pentru Ghidul Arădean,  Kocsis Maria-Magdalena, profesor învățământ primar al Liceului cu Program Sportiv Arad.

LINK ARTICOL

Acest articol a fost publicat în Anunțuri. Salvează legătura permanentă.