Baschet

 

Echipele de gimnaziu baschet, coordonate de prof Bondor Bogdan și prof Mandache Andra, au obținut la ONSS, etapa județeană:
Băieții: locul 1
Fetele: locul 3

Atmosferă incendiară la semifinalele Olimpiadei liceelor la baschet!

Zeci de elevi și-au încurajat echipele favorite, prezente la sala LPS, joi, în semifinalele Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet masculin și feminin. În competiția băieților, formația Colegiului Național „E. Ghiba-Birta” a beneficiat de cea mai entuziastă galerie, însă favoriții au fost depășiți, scor 48-19, de CN „Preparandia – D. Țichindeal”. „Pedagogic”, cu un Marius Iliescu pentru a cărui evoluție epitetele sunt prea puține, se va duela în ultimul act, vineri, cu gazdele de la LPS.

La feminin, „Peda” nu a întâmpinat dificultăți cu fetele de la „Csiky Gergely”, în timp ce Anamaria Glisici și colegele sale de la „Moise Nicoară” au trecut la mare luptă de LPS Arad. Campionale Aradului vor reprezenta județul la faza zonală de săptămâna viitoare, programată la Arad, în cazul fetelor, și la Timișora, în întrecerea masculină.

PROGRAM FINALE – VINERI, 22.02
ora 9.00 Finala mică fete: LPS vs. „Csiky”
ora 10 Finala mică băieți: „Ghiba” vs. „Moise”
ora 11.00 Finala mare fete: „Peda” vs. „Moise”
ora 12.00 Finala mare băieți: „Peda” vs LPS

LINK ARTICOL


LPS Arad – Szentesi KK  54-16

Ultima zi de școală din anul 2018 a consemnat primul meci internațional pentru echipa de baschet fete a Liceului cu Program Sportiv Arad. Meciul s-a disputat în compania echipei maghiare Szentesi KK, victoria revenind echipei noastre.


“Gimnaziada” – Baschet fete și băieți – Etapa județeană – 27.11.2018-07.12.2018

Olimpiada Gimnaziilor la baschet fete și băieți, etapa județeană organizată la Liceul cu Program Sportiv Arad – Echipa băieților LPS Arad a obținut locul I,  echipa fetelor a obținut locul al IV-lea. Felicitări!


“Gimnaziada” – Baschet fete și băieți – Etapa județeană – 27.11.2018-07.12.2018

La Liceul cu Program Sportiv Arad are loc etapa județeană a Olimpiadei Gimnaziilor 2019 – baschet fete și băieți. Festivitatea de deschidere a competiției a început cu intonarea imnului național al României.


Gimnaziada baschet fete – faza națională – 20-23 Mai 2018 – Izvorani

Au participat cele mai bune 8 echipe din țară – câștigătoare la faza regională. LPS Arad a jucat 4 meciuri, a câștigat 2 și a pierdut 2, clasându-se la finalul competiției pe locul 5. Acesta este cel mai bun rezultat din ultimii 4 ani. Felicitări echipei:

  1. Barta Melinda
  2. Bonchiș-Antal Sara
  3. Damian Elena
  4. Durst Beatrice
  5. Sala Roberta
  6. Santau Gina
  7. Simai Lorena
  8. Stoica Ștefania
  9. Todor Izabela
  10. Tulcan Raluca

Baschetbalistele de la LPS Arad, bilet pentru finală!

05.05.2018

Liceul cu Program Sportiv Arad a aliniat cea mai valoroasă echipă în cadrul fazei zonale a Olimpiadei Gimnaziilor la baschet fete, desfășurate la sala LPS din cartierul Bujac. Fetele pregătite de prof. George Mandache și Bogdan Bondor au depășit campioanele județelor: Timiș (Școala Gimnazială Margina), scor 28-18, Hunedoara (Șc. Gim. „Andrei Șaguna” Deva), 30-10, și Caraș-Severin (Șc. Gim. nr. 8 Reșița), 28-2.

Toate jucătoarele prezente au primit din partea Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) câte un șort și un tricou, iar echipa care va participa la turneul final (Izvorani, 20-23 mai) va fi recompensată cu un set întreg de echipament sportiv. Din fericire pentru sportul arădean cele pentru care se pregătesc măsurile sunt arădencele: Beatrice Durst, Melinda Barta, Sara Bonchiș, Elena Damian, Bianca Dogaru, Roberta Sala, Gina Santău, Lorena Simai, Ștefania Stoica, Izabela Todor și Raluca Tulcan.

LINK ARTICOL


LPS și-a păstrat supremația în Cupa „Sportsin” – 24.04.2018

Ediția a X-a a Cupei „Sportsin” la baschet a strâns la start zece echipe feminine din ciclul gimnazial, Liceul cu Program Sportiv Arad reușind să-și adjudece trofeul. Fetele pregătite de prof. George Mandache și Bogdan Bondor au dispus în semifinale de Școala Gimnazială Țipar, scor 35-11, iar în ultimul act de Șc. Gim. „Aurel Vlaicu” scor 24-12.


LPS – Campioană județeană la baschet fete – Olimpiada Gimnaziilor – 19.12.2017

Finala:  Liceul cu Program Sportiv – CN Preparandia “Dimitrie Tichindeal”

59  –  48

LPS va participa la următoarea fază a Olimpiadei Gimnaziilor, luna mai 2018 la Timișoara, faza regională