Comisarul Meszar Răzvan alături de elevii de clasa a 3-a de la Liceul Sportiv Arad

În dimineața zilei de 21 octombrie a.c., Comisarul Meszar Răzvan le-a făcut o vizită elevilor de clasa a 3-a B, de la Liceului cu Program Sportiv din Arad. Elevii au învățat alături de polițiști principalele reguli de circulație.

Această acțiune a avut ca scop învățarea principalelor reguli de circulație precum și respectarea lor de către elevii care încă sunt la vârsta la care mai au multe de învățat. Activitatea de educație rutieră de astăzi a fost prevăzută și în proiectul de Parteneriat dintre elevii clasei a 3-a B de la Liceul cu Program Sportiv din Arad și Biroul Rutier Arad. 

La îndrumarea doamnei învățătoare Kocsis Maria-Magdalena, precum și a Comisarului Meszar Răzvan, copiii au înțeles cât de important este să respecte aceste reguli circulație, să fie atenți la drum și să poarte întotdeauna centura de siguranță în timp ce călătoresc cu un autoturism. Copiii au fost extrem de încântați de această activitate care a fost o adevărată reușită iar vremea a ținut cu ei. Elevii au înțeles că polițiștii sunt prietenii copiilor și le apără întotdeauna viața.

“Cu sprijinul domului COMISAR MESZAR RĂZVAN din cadrul INSPECTORATULUI POLIȚIEI JUDEȚULUI ARAD, BIROUL RUTIER, elevii clasei a 3-a B de la LICEUL cu PROGRAM SPORTIV ARAD au desfășurat o oră de educație rutieră. Cu acest prilej s-a procedat la prezentarea regulilor de circulație în vederea prevenirii accidentelor de circulație pe drumurile publice, în care sunt implicați uneori elevii” a precizat doamna învățătoare  Kocsis Maria-Magdalena, pentru Ghidul Arădean. 

“Prin amabilitatea domnului Comisar Răzvan Meszar s-au distribuit pliante cu materialul “Siguranță de nota 10” și cărți “Pepe, copiii și regulile de circulație” și s-au executat traversări la trecerea de pietoni din apropierea școlii” a mai adăugat inimoasa  învățătoare Kocsis Maria-Magdalena, de la Liceul cu Program Sportiv Arad. 

“Avem convingerea că astfel de activități vin în sprijinul dascălilor, care doresc siguranța copiilor în drum spre școală și spre casă” a precizat învățătoarea Kocsis Maria-Magdalena.

LINK ARTICOL

Acest articol a fost publicat în Anunțuri. Salvează legătura permanentă.