Scriitoarea Lucia Bibarț și o zi de pomină, la Liceul cu Program Sportiv din Arad

Fiecare județ își are scriitorii săi valoroși, contemporani. Aceste personalități literare sunt adevărate modele de cultură, talent și nu în ultimul rând, de conduită morală. Invitarea lor în mijlocul elevilor poate deveni o experiență benefică în educarea elevilor, în trezirea interesului lor pentru lectură.

La inițiativa doamnei prof. Kocsis Maria-Magdalena, echipa de proiect formată din doamnele prof. Cucu Nadia, Noghi Maria, Bonca Simona, Păcurar Carolina și Mihalca Anne-Marie, împreună cu elevii ciclului primar ai Liceului cu Program Sportiv Arad, s-au întâlnit cu Președinta Ligii Scriitorilor Arad, d-na LUCIA BIBARȚ.

Prin amabilitatea doamnei scriitoare Lucia Bibarț, copiii au pășit în lumea volumului O ZI DE POMINĂ, un volum pe gustul celor mici, cu întâmplări hazlii.

Copiii au fost foarte entuziasmați de întâlnire, au avut posibilitatea de a-i adresa întrebări d-nei Lucia, dar au și lecturat scurte întâmplări din volumul mai sus amintit.

“Am avut bucuria să cunosc, într-o toamnă plină de culoare,dincolo de un scriitor, un om cu un suflet mare, a cărui lumină din priviri îmi va rămâne mult timp întipărită în inimă. Vă mulțumesc pe această cale, d-na Lucia Bibarț!”, a declarat pentru Ghidul Arădean prof. Kocsis Maria.

LINK ARTICOL

Acest articol a fost publicat în Articole de presă. Salvează legătura permanentă.