O zi destinată celor mai pure sentimente, la Liceul cu Program Sportiv din Arad

Pentru că programul școlar al elevilor trebuie să fie adaptat fiecărui elev în parte promovând activități interdisciplinare, cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv Arad au profitat de ziua de 14 februarie 2020, pentru a-i ajuta pe elevi să-și exprime sentimentele, promovând astfel toleranța în rândul tinerilor.

Elevii şcolii au decorat holul principal cu mesaje pozitive, de iubire. În pauza mare, în acordurile celor mai faimoase melodii de dragoste, aceştia au lipit pe spatele colegilor şi a cadrelor didactice mesaje pozitive, transformând astfel o zi ploioasă de februarie, într-una luminoasă cu multe zâmbete!

Prin aceste activități, cadrele didactice își doresc să-i sensibilizeze pe elevi, promovând înțelegerea, acceptarea celui de lângă noi, exprimarea sentimentelor, pacea și iubirea.

Tot pe parcursul acestei săptămâni, odată cu vremea frumoasă de afară, elevii din locația din cartierul Bujac au început un amplu proiect de igienizare și îngrijire a mediului înconjurător.

Elevii au început cu spațiul înconjurător școlii, iar săptămâna viitoare, vor continua cu străzile din apropierea acesteia. Cu siguranță acest proiect îi va determina atât pe elevi, cât și pe adulți să păstreze mediul curat.

LINK ARTICOL

Acest articol a fost publicat în Articole de presă. Salvează legătura permanentă.