Articole de presă

Liceul cu Program Sportiv Arad, amfitrion al unui eveniment consacrat educației artistice și religios-didactice despre Săptămâna Patimilor

LINK ARTICOL episcopiaaradului.ro 

Atmosferă incendiară la semifinalele Olimpiadei liceelor la baschet!

 


 

Gazdele și-au adjudecat Cupa “LPS”

 

Echipele de handbal ale Liceului cu Program Sportiv Arad (prof. Adriana Inoan și Ramona Körösi) au reușit să triumfe în a șasea ediție a Cupei „LPS”, organizată la finele săptămânii în cocheta sală a instituției de învățământ din cartierul Bujac.

În întrecerea masculină, LPS juniori I a dispus de Liceul Tehnologic „Ștefan Hell” Sântana (prof. Iosef Höniges și Alin Horvath), scor 18-16 și de LPS II, 18-15, în celălalt meci: Sântana vs. LPS II 16-9. La feminin, LPS și Lic. „J. G. Tajovsky” Nădlac (prof. Helmuth Bernhardt) și-au împărțit victoriile, 19-14, respectiv 18-14.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de prof. Adriana Inoan și prof. George Mandache, directorul LPS Arad. Competiția a fost o bună repetiție pentru faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal liceu, programată luna viitoare.

 

Gazdele și-au adjudecat Cupa „LPS”

 


 

Moș Crăciun a venit și sub coș

 

Trei echipe, două din Arad și una din Ungaria, s-au întâlnit în sala Liceului cu Program Sportiv, din cartierul Bujac, într-un turneu amical de baschet, prilejuit de sărbătoarea Crăciunului.

Și-au arătat dragostea față de baschet fetele de la LPS Arad (prof. George Mandache) – campioane județene în ediția trecută a Olimpiadei Gimnaziilor, acum proaspete liceene – emisare ale KS Szentes (Ungaria) și băieții de la BC Valbon Arad (prof. Valeria și Bogdan Bondor), la finalul jocurilor fiind răsplătiți cu dulciuri din partea lui Moș Crăciun.

 

Moș Crăciun a venit și sub coș

 


 

Moș Crăciun a ajuns deja la copiii necăjiți și le-a dus Cutia cu Suflet din partea elevilor de la Liceul cu Program Sportiv

 Acum, în preajma Sărbătorilor de Crăciun, cu toții ne gândim la cei dragi dar și la copiii necăjiți și Aradul este unul dintre orașele în care acțiunile caritabile sunt în număr foarte mare în această perioadă. 

Elevii de la Liceul Sportiv din Arad s-au implicat în proiectul “Cutia cu Suflet” și au donat dulciuri, jucării și hăinuțe pe care le-au pus, așa cum spune și titlul proiectului :  cu mult suflet, pentru copiii necăjiți. 

“Au răspuns cu mult drag la invitația acestei acțiuni caritabile cadrele didactice din ciclul primar, gimnazial și liceal de la Liceul cu Program Sportiv Arad” a precizat pentru Ghidul Arădean, prof.înv. primar Kocsis Maria Magdalena.

Aceste cadouri au fost donate de către părinții elevilor și vor fi împărțite familiilor cu copii necăjiți de cei din echipa de la Cetatea Voluntarilor, care au inițiat această campanie denumită “Cutia cu Suflet”.  

LINK ARTICOL

 


 

Eleva Daria Feceu, premiată la Concursul național de literatură și jurnalism sportiv

 


 

LPS Arad, prima la Cupa „Kinder”


 

LPS Arad și-a deschis „porțile”


 

Baschetbalistele de la LPS Arad, bilet pentru finală!


 

LPS și-a păstrat supremația în Cupa „Sportsin”