LPS Arad și-a deschis „porțile”

http://www.aradon.ro/lps-arad-si-a-deschis-portile/2034898

Câteva sute de elevi au trecut pragul Liceului cu Program Sportiv din Arad cu ocazia evenimentului „Ziua porților deschise”.

Elevii din ciclul gimnazial al școlilor din municipiu și județ au putut asista la demostraţii ce s-au desfășurat în sala și pe terenul de sport, pe pista de atletism sau pe terenul de fotbal al unității de învățământ situate în cartierul Bujac. Școlarii şi profesorii LPS-ului le-au oferit oaspeților o incursiune în sporturi precum: handbal, baschet, fotbal, atletism, judo, lupte sau gimnastică, iar la final participanţii au primit o „porţie de vitaminizare” de la standul cu gustări.

Evenimentul de la „Sportiv” – liceu apărut în anul 1996 – a fost onorat și de o delegație a Inspectoratului Școlar Județean Arad, în frunte cu Anca Stoenescu, inspectorul școlar adjunct.

„Misiunea noastră este să asigurăm tinerilor, printr-o educaţie de calitate, dezvoltarea fizică armonioasă, iar prin sporturile practicate de aceştia să-i regăsim în loturile şi echipele naţionale, să-i pregătim pentru educaţia permanentă. În 14 și 15 mai îi așteptăm pe elevii din clasa a VIII-a la înscriere, probele sportive având loc în 16 mai. Oferta educaţională poate fi consultată și pe site-ul şcolii, www.lpsarad.ro”, ne-a declarat George Mandache, directorul LPS Arad, care a reușit, chiar în „Ziua porților deschise”, o frumoasă calificare la faza finală a Olimpiadei Gimnaziilor de baschet, împreună cu echipa feminină a liceului arădean.

Acest articol a fost publicat în Anunțuri. Salvează legătura permanentă.