Ziua „Cake Day” la Liceul cu Program Sportiv Arad

Multă bunăvoie, veselie și spor de muncă a fost în data zilei de joi 21 noiembrie a.c., la Liceul cu Program Sportiv Arad, unde elevii împreună cu părinții și cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv Arad (locația Gai n.r.) s-au îndulcit în cadrul activității interdisciplinare „Cake Day”. Fiindcă procesul instructiv-educativ se realizează într-o strânsă legătură cu părinții și alți participanți ai comunității, cadrele didactice s-au gândit să organizeze cu elevii și părinții o activitate cu scop caritabil.

”Activitatea caritabilă „Cake Day” este o activitate cu tradiție în școala noastră, care constă într-un târg unde se oferă doar prăjituri de casă, preparate de elevi și părinții acestora. Grupul țintă al acestei activități a fost alcătuit din elevii de la clasele primare și gimnaziale din localul Gai. Ca dovadă că educabilii învață la școală despre toleranță și altruism, aceștia au hotărât ca banii care s-au adunat în urma degustărilor de prăjituri să fie folosiți pentru a lua cadouri colegilor mai mici, din clasele primare” a precizat directorul adjunct al unității de învățământ, doamna Kuschausen Cristina.

Cadrele didactice mulțumesc atât părinților pentru efortul depus, cât și celorlalți reprezentanți ai comunității care au participat la această frumoasă activitate. De remarcat este faptul că la Liceul cu Program Sportiv Arad cadrele didactice se implică în foarte multe activități educative, care ajută la o bună educație a elevilor și le dezvoltă deprinderea de a dărui.

LINK ARTICOL

Acest articol a fost publicat în Articole de presă. Salvează legătura permanentă.