Ziua educatiei la Sportiv

http://glsa.ro/arad/213499-ziua-educatiei-la-liceul-sportiv.html

Ziua Educaţiei la Liceul Sportiv

De ziua educației, luni 5 octombrie, în Liceul cu Program Sportiv atât elevii, cât și dascălii s-au bucurat de dezbateri. De asemenea, a mai avut loc premierea dascălilor cu diplome hand-made și personalizate. Masa rotundă a discuțiilor pe tema educației a scos la iveală idei pline de consistență  ale elevilor din clasa a IX-a A, coordonați de profesoara Crina Lazea. Aceștia au  reusit să subinieze faptul că  educația nu este numai practică, ci o minte bine educată, luminată, activă, capabilă să hoinărească liber și mult, este una dintre bucuriile și recompensele existenței umane. La finalul dezbaterii ideile s-au reunit într-o reușită prezentare Power Point pe care au vizionat-o colegii din clasele gimnaziale înainte de activitatea de premiere a profesorilor.

Astfel activitatea de premiere cu diplome confecționate în manieră originală și plină de drag a eleviilor din clasele gimnaziale, a fost coordonată de profesoara Cristina Kuschausen. Acest moment  s-a dovedit plin de emoție și bucurie pentru colegii dascăli.

„Totodată, activitatea a fost colorată de afișul eleviilor din clasele a XII-a , sub coordonarea atentă și artistică a profesoarei Nadina Szakacs. Aceștia au surprins atât elementul informaţional, cât și moral al importanței  educaţiei în viaţă, acesta poate fi cel mai bine conturat prin citatul lui Platon Educia are drept scop să dea sufletului şi corpului întreaga frumuseţe si perfecţiune“, susţine Crina Lazea

educatia

 

Acest articol a fost publicat în Anunțuri. Salvează legătura permanentă.